“Älskade Tyra dog och nu är livet annorlunda”

Älskade Tyra

Välkommen till ett föredrag om saknaden av ett barn, den starka kärleken och den sorgbearbetning jag genomfört efter att min älskade dotter dog.

När en person drabbas av cancer är det som att livet är satt på paus. När cancern drabbar våra barn och ungdomar är det en av de värsta mardrömmarna man kan tänka sig. Vår älskade dotter Tyra dog i cancer den 1 dec 2018. Tyra blev bara 16 år och berövad på så mycket som vi i vardagen tar för givet.

Det är många som frågat mig hur man går vidare efter en sådan händelse och jag har inte alla svar, men syftet med föredraget är att lyfta ämnet sorg, förluster och saknad och jag delar gärna med mig av min kunskap, erfarenhet och den sorgbearbetning jag genomfört.

 
  • Dag: Söndag den 1 december, 2019
  • Tid: kl 18:30-20:30, fika från kl 18
  • Plats: Hälsans hus, Fjällgatan 23b, Stockholm
  • Lokal: Terassen
  • Pris: 175 kr varav 50 kr går till minne av Tyra och till förmån för Sarkomföreningen.

Anmälan
Du bokar plats/-er genom att skicka PM eller mail till ylva.grandin@icloud.com Betalning med swish 123 574 8363 i samband med anmälan. När du betalat och fått mailbekräftelse är din plats säkrad. I mån av utrymme kan plats köpas kontant/swish vid föredraget.

Ylva Grandin har kompetens som Kommunikolog, förändringsledare och coach för ledare, grupper och individer samt är numera även utbildad handledare för Sorgbearbetning. Har ett gott samarbete med Institutet för sorgbearbetning, psykologer och andra professioner.


P.S En elektronisk inbjudan till den 1:a december finns även på Facebook.