Inbjudan till Cancerfondens insamlingsgala Tillsammans mot cancer

Inbjudan till Cancerfondens insamlingsgala Tillsammans mot cancer

En av tre får cancer, men alla drabbas. Tack vare forskningens framsteg överlever i dag två av tre cancer. Vi har kommit långt, men vi är inte framme. Måndag den 7 januari är det dags för Cancerfondens insamlingsgala Tillsammans mot cancer på Annexet i Stockholm. Galan direktsänds i TV4 klockan 20 – 22.

Under galan möter vi några av Sveriges mest folkkära artister, tar del av starka berättelser och får en inblick i forskarnas envisa och viktiga arbete. Utmärkelsen ”Årets cancerforskare” delas ut för en enastående insats inom svensk cancerforskning. Vi hoppas att du vill dela denna livsviktiga kväll tillsammans med oss. Tillsammans besegrar vi cancer!

Antalet sittplatsbiljetter är begränsat, det är först till kvarn som gäller.

Sprid gärna länken nedan till era medlemmar.

Boka dina sittplatsbiljetter via denna länk: Sittplats Tillsammans mot cancer

Varmt välkommen önskar vännerna på Cancerfonden